ASE Alu

Organisatie

Home / Organisatie / Leveranciers

Leveranciers

ASE aluminium en staalindustrie doet uitsluitend zaken met leveranciers van kwalitatief hoogwaardige materialen en producten.

ALCOA
AlcoaAlcoa is actief in Nederland sinds 1967. Vanaf 1989 zijn Alcoa's activiteiten gebundeld in de Alcoa Nederland B.V. Met een kantoor in Waalwijk en productie-activiteiten in Harderwijk, levert Alcoa innovatieve producten en oplossingen aan klanten in de automobiel-, transport-, bouw en constructie- en industriële markten. De producten die in Nederland geproduceerd worden, richting zich voornamelijk op de bouw en architectuur market.

REYNAERS
ReynaersReynaers Aluminium is een toonaangevende producent van aluminium ramen, deuren, schuifsystemen, vliesgevels, serres en zonwering. Het hoofdkantoor is gevestigd in Duffel (België). Reynaers heeft verkoopkantoren in 26 landen. Wereldwijd behoort het bedrijf tot de A-merken op het gebied van aluminium systemen. Vanuit Helmond ondersteunt Reynaers B.V. architecten, gevelbouwers, aannemers, woningbouwverenigingen en andere partijen in de Nederlandse bouwwereld.

 


Website realisatie: VisualMedia