Organisatie

Home / Organisatie / Visie

Visie

Wanneer dit niet de eerste pagina is die u op deze website leest, zal het u niet ontgaan zijn: Bij A.S.E. draait alles om de kwaliteit. Wij voelen er niets voor om een minderwaardig product te leveren. Wij gaan niet voor haastwerk en makkelijke oplossingen.

Wij willen een perfect product maken en dat begint bij een goed en deskundig advies aan onze opdrachtgevers. We zoeken de constructieve samenwerking om tot de meest geschikte oplossingen te komen. Op basis van heldere afspraken gaan we dan aan de slag om u een kwalitatief hoogwaardig eindproduct te leveren, dat we ook nog eens professioneel monteren.
 
Wij zijn trots op onze deskundige medewerkers, van wie we soms veel vragen, maar die er eer en prestige in leggen om u vakwerk te leveren. Wij bieden gemotiveerde mensen graag de kans bij ons een vak te leren en hopen dan dat ze blijven, maar zullen nooit en te nimmer met onvoldoende gekwalificeerd personeel werken.
 
Dit alles betekent dat onze ambitie op de lange termijn gericht is. We gaan niet voor snelle maar kortstondige commerciële successen en ongecontroleerde groei. Liever dan dat houden wij onze goede naam hoog en bouwen die uit.
 
A.S.E. Aluminium & Staalindustrie; een naam die staat voor kwaliteit in alle opzichten!
 
Lees ook over de verkoop bij A.S.E. »

Website realisatie: VisualMedia